Karosszéria javítás Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében

Cégünk minden gépjárműtípusra vállal karambolos javítást gyári, és amennyiben az ügyfél úgy kívánja, utángyártott alkatrészeket biztosítunk, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

A profi szakemberekből álló csapatunk tökéletes munkát végezz a hozzánk érkező autókon, rövid időn belül és költséghatékonyan, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

Fő tevékenységeink közé tartozik személy- és haszongépjárművek márkafüggetlen karosszéria javítása, valamint akril- és metálfényezése hőkezeléssel. A teljes körű biztosítási ügyintézés mellett vállalunk autószállítást, gumiszervizt, szélvédőcserét, eredetiségvizsgálatot, továbbá műanyag lökhárítók és alkatrészek javítását- Csapatunkat egy független igazságügyi műszaki- és gépjárműszakértő is erősíti, így komplex szolgáltatást tudunk kínálni partnereinknek, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

Ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a cégünknél javított gépjárművek hozom-viszem szolgáltatásaival is. Szükség esetén személygépkocsikat, kisteherautókat tudunk felajánlani cserére vagy bérbe, kedvező árakkal. Kapcsolatban állunk biztosítási alkusz céggel, valamint számos magyarországi alkatrész beszállítóval is, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

A műhelyünkbe javításra érkező járművek karosszériáinak tényleges esztétikai hibafeltárásához és/vagy biztosítós kárfelvételéhez (esetleges pótszemléjéhez) történő ideális körülmények megteremtése dolgozóink feladata.
Ha szükséges, először egy alapos tisztításon esnek át a javításra leadott gépkocsik, mely keretében a külső szennyeződésektől megszabadítva azokat, előtűnnek a sérülések valójukban. Olyanok is néha, melyekről a Tulajdonosnak még tudomása sem volt addig, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

A karosszéria javítás sikeressége nagyon nagy mértékben függ a munkatársak találékonyságától, rutinjától, de persze nem elhanyagolható mértékben az igényes, és folyamatosan megújuló szerszám, és eszközparktól is. A két feltétel ideális vegyítése adhat csak meglátásunk szerint kellően igényes végeredményt, mert egyik sem életképes a másik nélkül, önmagában!

  • Töréskárok, kisebb karosszéria sérülések javítása, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében
  • Karambolos, vagy balesetben megsérült járművek javítása húzatópadon
  • Horzsolások, horpadások, karcok szakszerű javítása, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében
  • Autófényezés, autópolírozás, autókozmetika
  • Gyári, vagy utángyártott alkatrészek, esetleg bontott alkatrészek beszerzése
  • Műanyag hegesztés, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében

Megszűnhet-e a karosszéria garanciája, ha nem márkaszervizben javíttatom?

Az autógyárak az új autó karosszériájára 6-12 év átrozsdásodási garanciát biztosítanak. A márkakereskedések sokszor azt hangoztatják, hogy a karosszériajavítást csak ők végezhetik, mert ellenkező esetben elvész a gyári átrozsdásodási garancia!

Az átrozsdásodási garancia, akkor is megszűnik, ha a karosszériajavítás a márkaszerviz által lett elvégezve, de csak a sérült felületre.

Az autógyárak kizárólag a saját gyári rendszerükre vállaljak az átrozsdásodási garanciát.

XY márkaszerviz által elvégzett karosszériajavításra egyik autógyár sem vállalja  a garanciát. Ez egy tévhit, ami a karosszéria javítás elvégzésével kapcsolatos félretájékoztatásból fakad. A sérült felületen megszűnik, de a többi felületre továbbra is él a gyári garancia. Az átrozsdásodási garancia  átalakul és javítási garancia váltja fel a sérült elemen, amit az a szerviz ad, aki javította. Ez jogszabály szerint 6 hónap.

  1. A lakatos munka után az autó a telephelyünkön lévő festő üzembe kerül, ahol ellenőrzéssel indul az átvétel, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.
  2. Ezután az autófényezés első  fázisaként az alapozási munkálatok elvégzése következik. Csak a tökéletesen előkészített felületen lehet kifogástalan munkát végezni. Bármilyen színt ki tudunk keverni a számítógépes színkeverő rendszerünk segítségével, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.
  3. Festés után szárító kamrában magas hőmérsékleten történik a festékben egy vegyi folyamat lezajlása, mely által 1 óra múlva száraz, szerelésre alkalmas felületet kapunk. Csak első osztályú festékrendszert alkalmazunk autófényezés során.
  4. Miután a fényezés is megtörtént, minden elemet polírozunk. Mai követelmény, hogy az autófényezés után színeltérés nem lehet. Az autónak úgy kell kinéznie, mint amikor a szalonból kigurult, Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

Kapcsolat

Negarent Bérautó Kft. Karosszéria-Fényező Műhely és Műszaki Vizsgaállomás

Cím: 1087 (8. kerület) Budapest, Asztalos Sándor út 5-7.

Telefon:Karosszéria, kárügyintézés: 06-70-637-4108
Mihálovics Miklós műhelyvezető: 06-70-637-4108
Eredetvizsgálat: 06-70-905-4004

Email: negarentautojavito@gmail.com

Nyitva tartás: H-P 8-16-ig