Karosszéria próba

Garancia a minőségre – szigorú ellenőrzés az autófényezésben

Emberek vagyunk, hibázhatunk. Hogy ez ne következhessen be, a karosszéria javítás további fázisában, az autófényezés terén szigorú felülvizsgálati rendszert állítottunk fel. Ez az autófényezés folyamán számba vehető hibalehetőséget csökkenti és kontrollt jelent az emberi munka minőségén is.

  1. A lakatos munka után az autó a telephelyünkön lévő festő üzembe kerül, ahol ellenőrzéssel indul az átvétel.
  2. Ezután az autófényezés első  fázisaként az alapozási munkálatok elvégzése következik. Csak a tökéletesen előkészített felületen lehet kifogástalan munkát végezni. Bármilyen színt ki tudunk keverni a számítógépes színkeverő rendszerünk segítségével.
  3. Festés után szárító kamrában magas hőmérsékleten történik a festékben egy vegyi folyamat lezajlása, mely által 1 óra múlva száraz, szerelésre alkalmas felületet kapunk. Csak első osztályú festékrendszert alkalmazunk autófényezés során.
  4. Miután a fényezés is megtörtént, minden elemet polírozunk. Mai követelmény, hogy az autófényezés után színeltérés nem lehet. Az autónak úgy kell kinéznie, mint amikor a szalonból kigurult.

Rövid határidőt tudunk biztosítani Önnek, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni a megszokott kényelmet, hiszen mind a karosszériajavítást, mind pedig az autófényezést helyben, Debrecenben a Hétvezér utca 9. alatti telephelyünkön végezzük.

Saját karosszéria alkatrészellátásunk miatt nem merülhet fel garancia probléma. Az általunk biztosított karosszéria elemek méretpontosak és ellenőrzött lemezből készültek. Mi a karosszéria  javítás és az autófényezés munkálataira és az alkatrészre egyaránt garanciát vállalunk, lévén mindkettő általunk lett biztosítva. Ennek előnye, hogy az alkatrészes, lakatos és a fényező nem mutogat egymásra, ha pár hónap múlva hiba jelenik meg az autó javított részén.